Ikävä

Runoilija niinjust

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joka kerta kun halataan,
mietin koska jälleen tavataan.
Joka yö mietin hymyäsi,
joka päivä lämpöäsi.
Joka minuutti erossa tuntuu tunnilta,
jokainen yhteinen hetki ikuiselta.
Olen miettiny tulevaisuutta yhteistä,
olen miettiny mahdollisuutta jokaista.
Jos vain tarpeeksi rakastetaan,
tulemme aina yhdessä olemaan.
Mutta enään ei ole kuin yksi yö kun tavataan,
ja jälleen halataan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kepeää, sympaattista Runoa,
jossa viipyy persoonallisuus.

Omaehtoista tekstisynnyttämistä, vahvasti
tunteisiin nivoutuen. Rohkeaa, avointa,
kaunista.

Helppo kulkea tekstiin, elää, kokea.

Erittäin hyvä, laadukas Runo.

Kepeää, sympaattista Runoa,
jossa viipyy persoonallisuus.

Omaehtoista tekstisynnyttämistä, vahvasti
tunteisiin nivoutuen. Rohkeaa, avointa,
kaunista.

Helppo kulkea tekstiin, elää, kokea.

Erittäin hyvä, laadukas Runo.

 

Käyttäjän kaikki runot