Ruosteiset ulpukat

Runoilija hennelsson

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luona vanhan sillan
sinä minua odotat
Läpi hämärtyvän illan
sumuisaan veteen tuijotat

Vaan en ehdi auttamaan,
en kättäni ojentaa
Kaidetta vasten käyt nojautumaan,
kohti vettä syvää ja tummenevaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hmmm, tämä on mielenkiintoinen... Jää mieleen pyörimään. Hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot