Aamukuuden rakkaudenosoitukset

Runoilija hennelsson

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kolme surullista lasta
eivät tänäänkään lakkaa odottamasta
kättä nyrkkiin puristuvaa
kohti kurkkua kurottuvaa

jää kylmä kellumaan huoneeseen
hän vaikka kiinni ikkunan sulkee

Kädet korvilla odottaa
huutoa ja iskua seuraavaa
seinään vaasi kolahtaa
isän silmät ovelta tuijottaa

Tyttö ajattelee taivasta ja tähteä
ei ehdi kuitenkaan pakoon lähteä
kun isä on jo vieressä istumassa
hiljaa kuiskaa: "Mitä isin pikku kissa?
saanko vähän silittää?
vannon, se ei tee kipeää"

Se on jotain sellaista mitä muille ei kerrota -
rakkautta vailla kauneutta

Selite: 
tämä on muokkailun alaisena vielä ja tulee luultavasti muuttumaan paljonkin. annetaan nyt kuitenkin raakaversion olla täällä
Kategoria: 
 

Kommentit

no huh huh. Hyvä runo kuitenkin mutta jotenkin aika kipeä aihe:(

 

Käyttäjän kaikki runot