Eteenpäin

Runoilija mmarli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen tyttö joka kirjottaa sydämmestä, yleensä surullisia runoja :) <3
 

haluan vaahterapuun vihertävät oksat,
jotka pitävät minut pystyssä, tuulen puhaltaessa.

haluan paeta kauas pois tulevaisuuteen,
pellava pilvien taakse, ja sataa sieltä pois
pisaroina.

haluan herätä auringon kirveleviin säteisiin,
ja nukahtaa kuun arvartamiin synkkiin öihin.

haluan puhaltaa sen tuskan pois sisimmästäni, ja nousta tuhkasta kuin särkynyt feeniks.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, kaunis ja toivolla täytetty runo. Pidin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot