Rakastan vielä

Runoilija mmarli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen tyttö joka kirjottaa sydämmestä, yleensä surullisia runoja :) <3
 

Näin surulliset silmäsi,
kuinka haudoit loput tunteesi.

Minun jyrkkä katseesi,
on särkenyt koko sydämmesi.

Kyyneleet pieninä palasina,
kirvelevät repivissä haaveissasi.

Mitä olen tehnyt,
satuttaakseni, tärkeimpääni,
ikuista rakkauttani, sinua.

Anteeksi, anteeksi, anteeksi..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runosi, koskettava. pidin :)

 

Käyttäjän kaikki runot