I hope you know how it hurts

Runoilija Jäätynyt Perhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On vaan jatkettava eteenpäin vaikka kuinka sattuu
 

My life is playing sick games with me

And whatever I think, turns upside down

When I think everything's fine

I find myself crying 'cause everything's falling apart

When I tell myself there's no need to be scared

I find myself hiding from the world because I'm afraid

When I think I can finally relax, cause there's nothing to worry about

I find myself holding my breath, afraid to move

My life is playing sick games with me

And I'm sick of it.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ahdistavuutta runosi sanoin.

No huh. Onpas ahdistunutta tekstiä.
Ehkä suomeksi saisi enemmän vivahteita sanastoon? Ainakin itse olen huomannut että englanniksi on hankalampi löytää yllättäviä ja uusia tapoja sanoa asioita.

Periaatteessa runossasi ei ole mitään vikaa, mutta jäin kaipaamaan hiukan henkilökohtaisempaa otetta.

 

Käyttäjän kaikki runot