Nimetön

Runoilija Jäätynyt Perhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On vaan jatkettava eteenpäin vaikka kuinka sattuu
 

Aina olen

Jonkun toisen hoitaja

Aina, koska

Minä kuuntelen.

Tiedän, että pitäisi olla kiitollinen

Mutta silti en.

Selite: 
vaikeeta, kun on oma elämä sekaisin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin tuttuja ajatuksia.
Ja hei synttärionnea!
Mun mielesstä ei kiitollisuuteen voi pakottaa, koska se on tunne, tunne tulee, jos tulee, ei sille voi mitään jos se ei tule.

hyvää kerrontaa

 

Käyttäjän kaikki runot