Yksinäinen

Runoilija Jäätynyt Perhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On vaan jatkettava eteenpäin vaikka kuinka sattuu
 

Keskellä ihmisten
Löytyy aina joku yksinäinen,
Joka luuli tuntevansa jokaisen

Selite: 
Jotain.
Kategoria: 
 

Kommentit

rakastava ihminen säteilee
hyvää oloa ympärilleen
sellainen ihminen voi olla
yksin
kuitenkin
koko maailman ystävä

kaunis kiitos kommentistasi.

upeasti kirjoitettu ajatus..
näinhän se menee.
oikeasti pidän tästä!

On vain ihmisiä, nimiä joita tiedämme.
Seuraamme heitä, huomaamme, ettemme
tunnekaan. Hieno oivallus.

 

Käyttäjän kaikki runot