Nimetön

Runoilija Sitruunansiemen

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 15.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 15-vuotias Tamperelainen tyttö, harrastan eläimiä (joita kotoa löytyykin enemmän kuin tarpeeksi), piirtämistä ym.
Kirjoittanut olen kai koko ikäni.
 

Raukeana nukkuu
voiko noin rento ollakkaan.
Ajatus kehräyksen ääneen hukkuu
pikkuleijona venyttelee innoissaan.
Tassun laittaa reiden päälle
huitaisee ilmaa
kärpäsen haamuko se oli?
mitähän mahtaa ajatella
vai ajatteleekohan mitään?

Kisuli, paras kaikista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot