Rakkaus

Runoilija Veriperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos hyppäisin,
varmaan lentäisin."


Olen vasta aloittelija joten olisi kiva saada rakentavaakin. :)

ömg.

Prinssit ajaa kolmipyöräisillä. 
 

Vaniljajäätelö pakkasella,
kuumaa teetä helteellä.

Rakkautta läpi vuoden.

Selite: 
tästä tuli "hieman" hassu c(:
Kategoria: 
 

Kommentit

heh, hauskanen ja tuo loppu kruunaa :)
Kiitokset kumarruksineen arvostelusta!

IHANA! Oi kuinka suloinen rakkausruno. Lyhyt ja oivaltava!
ps. Ainakin sähköpostiosoitteestasi päätellen olemme kaimoja! Veerat on parhaita ;>

mulla tuli mieleen tsätä maybeen - villipoika.
Siinäki syötiin jäätelöä pakkasella :D
Tykkäsin tästä.

Hassukin, mutta Suloinen.

Söpöinen ja herttainen, hassukin kyllä juu ;)

voi söpö. :) hihi

Suloinen ja oivaltava runosi!
Muutamaan sanaan mahtuu paljon!

 

Käyttäjän kaikki runot