Joulun polku

Runoilija tuvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pikkuinen ja herkkä kikattelija.
 

Kuljetaan yhdessä,
käsikädessä.
Tehdään yhdessä muistoja
unohtumattomia.
Tämä ensimmäinen yhteinen joulumme,
alku kullanhohtoisen polkumme.

Vierelläin tahdon sut pitää.

Selite: 
Tämäkin kullan joulukorttiin :>
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä ja kaunis...

Herkkä ja kaunis...

 

Käyttäjän kaikki runot