Pilvi

Runoilija nnohanna

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on hulluutta.
 

Niinkuin minä
joskus repaleinen
toisinaan pehmeä, suuri.
Jotain muodostan
mielikuvituksen omaavat
huomaavat.
Vaikeasti tavoitelavissa
kaukaisuudessa lähellä.
Unelmaa.
Pelko.

Selite: 
keksin tän aiheen kun olin vessassa :----DD
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana :) meenki tästä vessaan jos sieltä saa innoituksia runoihin. : D

 

Käyttäjän kaikki runot