Kuu

Runoilija Monxp

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 5.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuu on musta esine
Suuri pimeä käsite
Se kasvaa ja voimistuu
Toisinaan taas kutistuu
Jokainen meistä on kuin kuu
Aina kun elämämme muuntautuu
Kasvamme suureksi kuin puu
Tai sitten olemme kuin täysikuu
Jonka tunteet täysin pakahtuu
Ja ainoastaan elämän suo
Kasvoihimme ilon tuo

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Söpö :3

 

Käyttäjän kaikki runot