Nimetön

Runoilija Reissumies87

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ulospäin suuntautunut mutta samalla hieman sisäänpäin välillä kääntyny nuorimies..
 

Tuhansia ja tuhansia kilometrejä tiellä vuodessa,yksin pimeässä yössä. Ajatukseni palaa aina luoksesi vaikken itse voi enää luoksesi palata.
Yksinäiset illat,yksinäisemmät viikonloput,silmäsi ja naurusi palaa mielessäni. Kyynel vierii poskeani kun sinua ajattelen,muistojani kelaan edes takaisin. Humalalla turrutan ikäväni,krapulassa itken yksinäisyyttäni ja sinä vain mielessäni..yhä..ja aina.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot