ajatus..

Runoilija Reissumies87

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ulospäin suuntautunut mutta samalla hieman sisäänpäin välillä kääntyny nuorimies..
 

Kyynel vierii poskellani
sinä ajatuksissani
sinne kuljen iltaisin
että luonas olla saisin

Katseesi täynnä rakkautta
voinko enää toivoa muuta
mutta eihän se enää totta olekkaan

Mikä välilleme tuli
tunteet väliltämme sulki
nyt vain odotoan iltaa tummuvaa
että ajatuksissani
luoksesi tulla saan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot