anna mun elämälle pohja

Runoilija Hayalet-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö tavallinen, taivaanrannan maalari
vastarannan piski niin kuin kerran sanottiin
 

Mä en koskaan katso suoraan silmiin
Mä en jätä puurolautaseen jälkiä,
enkä jää vieraaseen sänkyyn nukkumaan

Kiellä se,
älä anna mun koskea värttinään
Sudella ei ole suuria silmiä

Mä olen se tyttö joka ei leikkinyt tulella

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen runo, jonka herättämä mielenkiinto pakotti lukemaan useaan kertaan. Hieno kokonaisuus, kerrassaan loistava runo!

 

Käyttäjän kaikki runot