...

Runoilija Susuuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen pieni surullinen tyttö, suuren suuressa maailmassa. Kuinka kaikki voisi olla hyvin..?
 

Yön tummassa hiljaisuudessa
kuulen kyyneleen tipahtavan tyynylleni.
Yritän jaksaa kaikessa,
vaikka se tuntuukin raskaalta harteillani.
Suljen silmäni ja hengitän kerran viimeisen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot