Ystävyys hangessa

Runoilija Susuuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen pieni surullinen tyttö, suuren suuressa maailmassa. Kuinka kaikki voisi olla hyvin..?
 

Katkeroitunut viha kylpee rinnassani,
ilkkuu ja voimistuu.
Loukatun ilme jäänyt kasvoilleni,
uhmaa ja vahvistuu.
Vuodet eivät merkitse mitään,
sanat ovat tyhjiä,
Kaikki se heitetty hankeen,
silti uhraan ajatuksia.
Voitettuani taistelun kyyneliä vastaan,
henkäisen syvään ja jatkan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot