Ylioppilaalle

Runoilija Susuuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen pieni surullinen tyttö, suuren suuressa maailmassa. Kuinka kaikki voisi olla hyvin..?
 

On suuri päivä tää,
se sydäntäni lämmittää.
Ystäväni parhain,
luotetuin ja rakkain.
Monet vuodet kuljettu,
muistot suuret koettu,
tulevaisuutta odotettu.
Nyt hän lakin päähän painaa
ja sitä ylpeydellä kantaa.
Olet tänäänkin kaunis,
täynnä iloa.
Toivon sinulle rakkautta
ja paljon onnea!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot