Merkitys sanojen

Runoilija Susuuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen pieni surullinen tyttö, suuren suuressa maailmassa. Kuinka kaikki voisi olla hyvin..?
 

Kuinka monesti sanoa saan
"Rakastan sua ainiaan."
Ettei sanat kauniit nää
menetä merkitystään.
Vai voisiko sittenkin,
tai ainakin toivon niin,
että merkitys sanojen
voimistuisi varoen.
Niin kuin päivä päivän jälkeen,
teet musta kauniin jälleen.
Saat mut suloisesti hehkumaan,
itseäsi enemmän rakastamaan.
Kaikki murheeni katoaa,
kun kanssasi olla saan.
Ja joka ikinen aamu herätessäni,
sanon "Rakastan sua kultaseni."

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun teoilla saat toisen tuntemaan
itsensä kauniiksi, kokemaan itsensä
Rakastetuksi, tarvitaanko sanoja?

Tuoreus on parasta tässä Runossa.

Sivusto ei kehity ilman uusia Runoja,
kirjoittajia. Siksi tällainen Runo on tärkeä.

Toivon lisää tekstejäsi.

 

Käyttäjän kaikki runot