Sateenkaari

Runoilija Susuuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen pieni surullinen tyttö, suuren suuressa maailmassa. Kuinka kaikki voisi olla hyvin..?
 

Ystävyys on jotain sellaista,
mitä sateenkaareksi voisi kutsua.
Niin kuin kirkkaan keltaista,
joka tuo mieleeni iloa.
Tai lämpöistä oranssia,
mielessäni monen monta muistoa,
Tietenkin isossa määrin punaista,
kuinka paljon ystäviään voikaan rakastaa?
Pikkuisen mausteena violettia,
toteutetaan meidän hulluja ideoita.
Ei unohdeta sateen sinistä,
tukea, välittämistä ja lohtua.
Viimeisenä, muttei vähäisimpänä vihreä,
rehellisyys, luottamus tärkeä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvänmielen runo, kuvaa mielestäni erinomaisesti ystävyyttä ja sen useita eri tasoja. Mukavaa alkanutta vuotta! :)

 

Käyttäjän kaikki runot