muistot

Runoilija tykedi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä on enää jäljellä,
siitä hetkestä kun olit vielä
minun vierelläni?
Vieläkö sinä muistat,
miten minua syleilit?

Kuulen sadepisaroiden
ropisevan ikkunalautaani.
Muistan niiden ropisseen myös hiuksiisi,
kastellen pääsi läpimäräksi.

Halatessamme nauroit kun
ripseni kutittivat poskeasi.
Sekä talviyönä etsittiin otavaa taivaalta,
ja silloin olin onnellinen.

Tiedän edelleen kuinka naurat,
tiedän missä olet talviöisin.
Mutta mitään muuta ei enää ole jäljellä,
vain minun muistoni
joihin matkustan yhä uudelleen

ja uudelleen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
tykedi Rukous 24.2.2008 0 Runo
tykedi Nimetön 24.2.2008 0 Runo
tykedi Nimetön 10.3.2008 0 Runo
tykedi Kaipaan 10.5.2009 0 Runo
tykedi Rakkaani tuli takaisin 10.5.2009 2 Runo
tykedi kevät 10.5.2009 0 Runo
tykedi muistot 3.6.2009 0 Runo
tykedi Lesken kaipuu 21.6.2009 2 Runo
tykedi Tuntematon 12.9.2009 2 Runo
tykedi Koiralle 30.9.2011 3 Runo