Lesken kaipuu

Runoilija tykedi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamulla unisena luulin
sinun nukkuvan vieressäni

Valmistan ruokaa
joka päivä sinullekkin

Illalla sanon hyvää yötä
hiljaisuuten jota en vielä ymmärrä

Välillä havahdun kuitenkin todellisuuteen
huomaan että
nukun yksin
ruoat on syömättä
ja kukaan ei toivota minulle hyvää yötä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipeää kaipuuta...Pidin kovasti♥

surullinen ja haikea.. ja hurjan kaunis!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
tykedi Nimetön 10.3.2008 0 Runo
tykedi Tuntematon 12.9.2009 2 Runo
tykedi Koiralle 30.9.2011 3 Runo
tykedi muistot 3.6.2009 0 Runo
tykedi Rukous 24.2.2008 0 Runo
tykedi Rakkaani tuli takaisin 10.5.2009 2 Runo
tykedi Kaipaan 10.5.2009 0 Runo
tykedi Nimetön 24.2.2008 0 Runo
tykedi kevät 10.5.2009 0 Runo
tykedi Lesken kaipuu 21.6.2009 2 Runo