Rakkaani tuli takaisin

Runoilija tykedi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuiskaa se sydämeni syvyyksiin,
ihana äänesi kajahteli korvissani
rakkaus sanojesi luonnossa
sekä kaipauden tuntu, hiljainen kuin tuuli

naarmuuntuivat askeleet, tunteiden vankilassa
mutta rakkaani tuli takaisin
vuosien jälkeen
kun lopetti myrsky jään väliltämme
ja nyt kun olet siinä
välitän sinusta enemmän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan upea! suosikkeihin menee.

"naarmuuntuivat askeleet, tunteiden vankilassa
mutta rakkaani tuli takaisin
vuosien jälkeen
kun lopetti myrsky jään väliltämme"

siis upeaa tekstiä kertakaikkiaan. ja löydän tästä myös omaa kaipuutani..

aivan upea! suosikkeihin menee.

"naarmuuntuivat askeleet, tunteiden vankilassa
mutta rakkaani tuli takaisin
vuosien jälkeen
kun lopetti myrsky jään väliltämme"

siis upeaa tekstiä kertakaikkiaan. ja löydän tästä myös omaa kaipuutani..

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
tykedi Kaipaan 10.5.2009 0 Runo
tykedi kevät 10.5.2009 0 Runo
tykedi Koiralle 30.9.2011 3 Runo
tykedi Lesken kaipuu 21.6.2009 2 Runo
tykedi muistot 3.6.2009 0 Runo
tykedi Nimetön 10.3.2008 0 Runo
tykedi Nimetön 24.2.2008 0 Runo
tykedi Rakkaani tuli takaisin 10.5.2009 2 Runo
tykedi Rukous 24.2.2008 0 Runo
tykedi Tuntematon 12.9.2009 2 Runo