Myrkyllinen

Runoilija hevary

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään ei enää tunnu missään.
 

En tiedä, kuka olen
En tunne itseäni, en ole aina tällainen.
Pelotan itseäni, pelotan läheisiäni
Nautinko minä tästä, nautinko olla tuntematon?
Tykkäänkö pelottaa itseäni, haluanko pelottaa muita?
Miksi minä olen tämä, miksi minusta tuli vaarallinen?
En ole väkivaltainen, minä en koske fyysisesti.
Minä käytän sanoja, ne satuttavat henkisesti.
Näen kun ihmiseen sattuu, näen sanojeni voiman.
Nautin siitä tunteesta, nautin kun en koske käsin.
Mikä minussa on vialla, mikä minua vaivaa?
Haluaisin löytää sen vanhan minäni, se kenet minä tunnen.
Haluaisin olla se sama ihminen, joka joskus olin.
Luultavasti en ikinä tule olemaan, en koskaan tunne itseäni.
Jos minä en tunne itseäni, kukaan ei tule tuntemaan minua.
Mutta silti, miksi nautin?
Miksi nautin aina kun satutan, mikä siinä saa hymyn minulle?
Olenko minä sairas, kaipaanko minä hoitoa?
En tarvitse mitään, nautin myrkyttää muita.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot