Tottele

Runoilija hevary

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään ei enää tunnu missään.
 

Äänet jotka kuulen, kutsuvat minua.
Äänet jotka kuulen, käskevät satuttaa.
Äänet jotka kuulen, uhkaavat muita.
Äänet jotka kuulen, ei jätä minua yksin.
Äänet jotka kuulen, näen pimeässä.
Äänet jotka kuulen, saa hahmon.
Se on kasvoton, tunnistamaton olento.
Se katsoo minua, osoittaa minua.
Se sanoo että, "satuta, SATUTA".
En halua totella, onko minun pakko?
Pidän itseäni vahvana, haluan siitä vain eroon.
En silti ole tarpeeksi vahva, se ottaa minusta vallan.
Äänet jotka kuulen, eivät ole vain ääniä.
Minä teen ne, minä toteutan ne.
Kauttani niistä tulee fyysisiä, muutkin huomaavat ne.
On aika jatkaa, on aika totella...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot