-*-

Runoilija nyan3

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Made in Heaven, I'm Your Destruction.
Made in Hell, I'm Your Destined Lover.

But after all,
be sure to bring some pretty flowers
to the grave of my murderer.

 

Can I make you feel
high?
loved?
real?
So that you never need to
feel empty anymore.

Your cold emptyness
makes you feel real, too,
but not as I ment it.

Can I make you see
light?
high?
mornings?
So that when ever want to
you can come and go.

Your warmer illness
inside your soul -
I want to cure you.

Can I make you
return?
curious?
Back to life.

Selite: 
Just a little poet with his poems written in the bizarre moods.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hey that's my line.
Btw I read vampire book Houkutus a while ago. U're just like Edward, haha. <3

But still, no,
you can't make me
return
back to life.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
nyan3 Sakurakoi 12.2.2007 0 Runo
nyan3 -*- 14.2.2007 1 Runo
nyan3 Yökkönen 7.3.2007 1 Runo
nyan3 Countless 17.3.2007 0 Runo
nyan3 Joutsenlaulu 24.3.2007 0 Runo
nyan3 Ikäongelma 17.4.2007 0 Runo
nyan3 Dakishimete 3.5.2007 1 Runo
nyan3 Kiss me deadly 17.5.2007 0 Runo
nyan3 tahdon 31.7.2007 1 Runo
nyan3 painajainen 17.11.2007 5 Runo