Sakurakoi

Runoilija nyan3

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Made in Heaven, I'm Your Destruction.
Made in Hell, I'm Your Destined Lover.

But after all,
be sure to bring some pretty flowers
to the grave of my murderer.

 

Vaaleanpunaiset terälehtensä
s a k u r a... i r o
värähtelevät heikossa tuulessa
h a k a z e, ...k a z e a t a r i
kuin taistellen luonnonlakeja vastaan
k o g u n f u n t o u s h i m a s u
Kuin ei tahtoisi lentää pois

Kizu wa dou?
v a a l e a ...v ä r i,... v e r e s t ä
Dounatteru?
m u s t e l m a t ...m u i s t u t t a v a t
Ima sansakuteimasu
e i l i s e s t ä
Bokura no sakuban

Kosketan hiljaa kuiskaten lehteään
s a b i t e t e... k u d a s a i
kun puu valmistautuu syksyyn
a k i ...n o... a m e... g a... f u r u
Minun pieni kirsikkapuuni
n a m i d a' a m e
varjossasi koin pienet hetkeni

" K o k o ...n i... b o k u ...n o
c h i i s a i... k o i... w o
j u k u r e n s h i t a "

Selite: 
Sakurakoi wa chotto hen da ne...<br /> Demo, enjoy.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
nyan3 Sakurakoi 12.2.2007 0 Runo
nyan3 -*- 14.2.2007 1 Runo
nyan3 Yökkönen 7.3.2007 1 Runo
nyan3 Countless 17.3.2007 0 Runo
nyan3 Joutsenlaulu 24.3.2007 0 Runo
nyan3 Ikäongelma 17.4.2007 0 Runo
nyan3 Dakishimete 3.5.2007 1 Runo
nyan3 Kiss me deadly 17.5.2007 0 Runo
nyan3 tahdon 31.7.2007 1 Runo
nyan3 painajainen 17.11.2007 5 Runo