Sinä.

Runoilija Rinsessasi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoja elämästä, omastani ja muidenkin. Totuuksia ja unelmia. Itkua ja naurua.
 

Ajattelen sinua.
Huuliani kihelmöi.
Tunnen jännitystä, mutta myös rauhaa mielessäni.

Olet turvani, majakkani.
Sinun kanssasi olen varma.
Kaikki on vasta alussa,
mutta silti tuntuu,
kuin olisimme tunteneet aina.

Yhteinen tulevaisuus on valottunut mieleeni.

Selite: 
Todella sekavaa. Mutta koittakaa ymmärtää en oo runojen antanu tulla vuoteen :/
Kategoria: 
 

Kommentit

hmm aika yksinkertaista mutta hauskaa

viimeinen lause oli kaikista kaunein ♥

 

Käyttäjän kaikki runot