Hiljaisuus

Runoilija Braile

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä odota turhaan, odotus on vain turhauttavia hetkiä joita ei korvata
 

Hiljaisuus
hiljaa
huokaa
Harmittelee
aiheutunutta melua
Ei se mitään
joku vastaa
Siihen olen tottunut

Ikuiseen meluun
olen tottunut
Korvani soivat hiljaisuudessa

Nämä naurettavat hahmot
huutavat kiljuvat karjuvat
Siksi siihen olen tottunut
Haluan vain pois
hiljaisuuteen
Jotta minun ei tarvitsisi
sulkea enää korviani
äänettymyydeltä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Braile Onni 23.5.2011 2 Runo
Braile Katso 15.5.2011 1 Runo
Braile Tunne 12.5.2011 0 Runo
Braile Hiljaisuus 29.7.2011 0 Runo
Braile Ikuinen vankeus 15.5.2011 0 Runo
Braile Ketunrauta 15.5.2011 0 Runo
Braile Naurettavaa 14.9.2011 0 Runo
Braile Toinen 15.5.2011 0 Runo
Braile Rintalastan alla 12.9.2011 0 Runo
Braile Tekosyy 12.9.2011 0 Runo