Oma pieni maailma.

Runoilija E R A G O N

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 31.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laura <3 - 17.08.-08 ->
 

Erikoinen maailma sinulle ja minulle
Erikoinen side jota yksin ei nää
Se kietoo meidät sisäänsä pieneen kotiloon
Ja pitää meitä rajusti kohdussaan

Sen sormet liikkuvat hiljaa kiinni ihollas
Kuten tuuli puita hienosti hellii
Hellä varaisesti se käpertää meidät yhteen
Kuten silkkinen rihma, se pitelee meitä
Siteet kuten tämä ovat tarkoitettu kestämään

Ja vaikka välillä se rihma ratkeaa
Takaisin kasvaa uusi sen tilalle
Sitoakeen meidät lähemmin ja pitääkseen meistä kiinni
Pienessä ihanassa maailmassa, joissa olemme vain kaksin. <3

Selite: 
Jotain pientä kirjotusta, jotka automaattisesti tuli mieleen kun mietti kaunista ja täydellistä tyttöystävääni. :)<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot