Hauras pyyntö

Runoilija Soihtu

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 23.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunnen sinut vierelläin,
vaikka leijahdit jo pois
Tunnen sinun katseesi,
vaikka en silmiäsi nää

Kuulen kuiskauksesi,
vaikka sinusta en kiinni saa
Kuulen sinun naurusi,
vaikka en hymyäsi nää

Haistan sinun tuoksusi,
vaikka leijahtaa jo pois
Haistan vanhan ullakon,
mutta kuvittelen vain

En sinusta koskaan kiinni saa
Askelen edellä, niin kaikki häviää
Olet toiveeni mahdottomasta
Kuvitelmaa, yksinäisen toiveuni
Et ole sinä tästä maailmasta,
et todellinen ole
Olet hauras pyyntö pääni sisässä

Kätesi koskettaa, suojelee
Silmäsi tarkkailee, huolehtii
Sinä pysyt vahvana, kanssani naurat
Sorrut kun on sen aika, silloin minä vahvistun

Sitten en sinua enää tunne,
sillä leijahdit jo pois
En katsettasi tunne,
silmiäsi koskaan nähnyt en

Enkä kuiskaustasi kuule,
en koskaan sinusta kiinni saanut
En sinun nauruasi kuule,
hymyäsi koskaan nähnyt en

En tuoksuasi haista,
sillä lennähti jo pois
Enkä mitään enää tunne,
sillä kuvittelin vain

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot