Ilman sinua

Runoilija katastrofi

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

unelmoi elääksesi rakasta kuollaksesi kuole rakastaessasi
 

Elämä ilman sinua

on kuin

Maa ilman aurinkoa
pimeä ja kylmä

Kuin

Sydän ilman rakkautta
hauras ja niin hiljainen

En osaa elää ilman sinua

Selite: 
siit piti tul pidempi mut en saanu sanoja paperille tulee ehkä viel joskus pidempi versio kommenttia taas :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot