Maailma ei ole kenraaliharjoitus, se on kaikki mitä on

Runoilija acab0d354491a6dd984537e4490cb7c4

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 30.1.2007
Viimeksi paikalla: 2.7.2018 22:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elää harmaudessa kasvottomien hahmojen seassa
vaeltaen

Elää valmiiksi kirjoitettua tarinaa

Lukea huulilta omia ajatuksiaan - kaikkien huulilta

Kuka ne sinne istutti?

Kuka niitä on kaikki nämä ajat kastellut?

Vieläkin ne kukkivat joka kevät, samat vanhat harhat.

Minä en tahdo sitä

Minä tahdon valon

Tahdon pysäyttää maailman still -tilaan

Ja nähdä kaiken ja olla hymyssä suin kiitollisena

Riemuidioottina

Minä en ajattele niinkuin te

Joten hulluksi minut huutakaa

Mutta kukaan ei koskaan voi huutamalla uskoani tappaa

Niin kauan kuin kuulen sydämeni kuiskaavan totuuksia vastatuuleen

Niin kauan olen vapaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Beauty is truth, truth beauty," – that is all
Ye know on earth, and all ye need to know. - John Keats. || Tykkään ongelmastasi, vaikka en uskokaan ratkaisuun. Lueppa eksistentialismista, saattaa helpottaa. (tai sitten ei)

Koskettavaa kerrontaa.

On vain oltava erilainen jos se tuntuu hyvältä ja omalta ja mennä omien ajatustensa mukaan . Löytää oma itsensä toisten joukosta. Hieno sanoitusta

 

Käyttäjän kaikki runot