Apua

Runoilija acab0d354491a6dd984537e4490cb7c4

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 30.1.2007
Viimeksi paikalla: 2.7.2018 22:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Apua, auttakaa joku
Tiedän että meitä on täällä monta
Puolikkaita sieluja, avohaavoina

Minä olen niin rikki ja murskana
Etten milloinkaan

Minä olen niin sekaisin ja peloissani
Etten uskalla ajatellakaan

Minä voin niin pahoin ja huonosti
Että uskallan tuskin hengittää

Minä joka itken aina
En ole itkenyt nyt kertaakaan

Minä, jolle sanat tulevat aina helposti
Olen ollut nyt kohta viikon hiljaa

Auttakaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Synkkää ja surkeaa, aitoa ja anovaa. Lentorutistus.

 

Käyttäjän kaikki runot