En ymmärrä

Runoilija UnohdettuPimeään

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Shhh... pidä se hiljaisuus sisälläsi..
 

Joskus olet niin läheinen,
joskus taas liian kaukainen..

Tunteeni piilotan,
kyyneleet siivoan..
Halusin vaan olla kanssasi,
kahdestaan..

En vaan ymmärrä,
miksi sä et halua..
etkö minua rakasta,
vai haluatko vain leikkiä...

Halusin vain sanoa kauniita sanoja,
tiukkaan halata..
mutta ilkeeksi aloit,
kauheita sanoja sanoit...

En ymmärrä miksi....

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot