Kanssasi

Runoilija UnohdettuPimeään

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Shhh... pidä se hiljaisuus sisälläsi..
 

Olet siinä lähelläni,
käsi kädekkäin.
Ymmärrätkö tunteitani,
olet se tärkein..

Kanssasi en tunne pelkoa,
kanssasi en halua muuta.
Kanssasi voin aina hymyillä.

Please stay with me forever..

Olisit siinä aina,
elämäni kirkastaisit.
Onneni olen löytänyt,
Niin kauan kun olet siinä..
Lähelläni,
kanssani,
vieressäni...

Kanssasi haluisin olla,
kahdestaan pahassa maailmassa.
Kanssasi rakennamme rakkautta,
vahvaa sellaista,
eikä tullaan koskaan eroamaan.

Kanssasi..

Selite: 
<3 L0ve t0 be l0ved by you. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot