In Love...Again.

Runoilija UnohdettuPimeään

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Shhh... pidä se hiljaisuus sisälläsi..
 

Oleskelin jo liian kauan pimeydessä,
huoneen hiljaisuuden tyhjyydessä.

Kunnes tähdenlento lensi yli taivaan.
Toivoa ja rakkautta sinulta sain.
Nyt sinua rakastan ainoastaan,
ja maailmassani kaksistaan ollaan vain.

Toit valoa pimeyteeni,
rakkautta kuolleen sydämeeni.
Toivottavasti tähdenlento tähän jää..
Ei ikinä luoltani lähtisi.
Vaikka ulkona millanen sää,
ei mikään rakkauttani sinua kohtaan muuttaisi.

Selite: 
L0ve y0u m0re than I can say..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot