Uni ja todellisuus

Runoilija Cressida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Aina jossai, muttei ikinä missään ~ (: huomenta :)
 

Unessa katson taivaan sineen,
tuntuu että olen turvassa.
Pyyhin pois surun sirpaleen,
mikään ei voi minua enää haavoittaa.

Mutta mikään ei kestä ikuisesti.
Herään julmaan totuuteen,
onneni ja unelmani ovat poissa.

Tarrasin kiinni uniin ja unelmiin,
unohdin oikean maailman.
Nyt olen onnellinen vain unessa,
omassa maailmassani turvassa.

En voi tehdä kuin nukahtaa,
ikuisiksi ajoiksi...

Selite: 
ehhm.. : D
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana ! <3

ai,tällänenkin on.. hyvä :)

 

Käyttäjän kaikki runot