kaikki turhaa

Runoilija korte

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 21.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

yritän ja yritän,
huudat.
mikään ei ole hyvin.
olen yksin,
yhtä merkityksetön,
kuin pieni kivi metsässä,
kivi,
joka ei kuule,
joka ei ymmärrä,
ymmärrä sitä,
kuinka sinä haluat ollam rauhassa,
ilman minua.
se satuttaa.

Selite: 
koska sanot haluavasi olla minun kanssa rauhassa? <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot