Loottua

Runoilija DiCola

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 3.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jotta miehestä tulisi runoilija hänen on oltava rakastunut - tai onneton.
 

Katvealueen kolahdus, yllätys ylenmääräinen
tuli tuhansien teiden terävöittämänä, silti sielun suojien siloittamana.

Liukas loottuansininen lupaus, se varomattomien viemäriin valahti
se sykähti, se simahti, se sydämen seurasta livahti.

Selite: 
"Loottuansininen" ...ai siis mikä? o_O
Kategoria: 
 

Kommentit

hauska ^^ mutta hyvä

Mahtavaa kielellä leikittelyä! Tästä tulee tavallaan kalevalalainen poljento mieleen, toisaalta pikkulasten lorut, kuten ärrän kierrän orren ympäri ja ässän pistän taskuun.

Näppärröö!

kaunis, herkkä runo. jotenkin surullinen tunnelma. hienosti kirjoitat.(:

Täähän on oikein hyvä ^^,

 

Käyttäjän kaikki runot