Goottiruno

Runoilija DiCola

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 3.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jotta miehestä tulisi runoilija hänen on oltava rakastunut - tai onneton.
 

Väkivalta on veristä,
veri vaan valuu nenistä.

Nenäni haistaa paskan,
paskaan kun pääni kastan.

Kaste siunaa hurskaan,
hurskaat mä lekalla murskaan.

Murskattu on unelmani,
unelmani ainoani.

Se repii mun sielua,
kuin tupakansavu nielua.

10.9.2005

Selite: 
...ehkä minua vain ei ole luotu runoilijaksi :P
Kategoria: 
 

Kommentit

Hihha, ihana. Sai hymyämään. Lekaa hurskaille, juu.. :D

 

Käyttäjän kaikki runot