Lennä

Runoilija Minki

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 29.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen Minkinen, iältäni muka aikuinen, mutta sisimmässäni ikuisesti eksynyt pikkuinen :)
 

Älä anna heikkoudelle valtaa,
älä tuo julki pahaa oloasi,
elä ja tee kuten muut neuvovat,
ja unohda olevasi sinä.
Sulje itsesi lukitun oven taakse,
älä näyttäydy ilman naamiota.
Levitä siipesi ja lennä,
lennä vaikka myrskynsilmään,
mutta älä laskeudu,
älä luovuta,
älä näytä tunteitasi.

Selite: 
Vanha tämäkin, löytyi laatikosta..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Minki Kello 26.3.2007 0 Runo
Minki Kevät 16.3.2007 0 Runo
Minki Lennä 26.3.2007 0 Runo
Minki Sinulle 29.1.2007 0 Runo
Minki Voima 20.3.2007 0 Runo