V A L H E

Runoilija esprimo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2007
Viimeksi paikalla: 13.1.2016 18:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.11.1989

"Mitä pahemmalta tuntuu, 
sitä enemmän hymyilen." pätkä runostani.

välillä kirjoittelen mitä mieleen juolahtaa, saan
purettua tunteitani hyvin kirjoittamalla ne ylös.

toivoisin,että muut käyttäjät antaisivat palautetta..
risuja taikka ruusuja...mielellään rakentavaa palautetta.. kiitos <:


 

patologinen - VALEHTELIJA

omantunnon tuskissa kärsivä - VALEHTELIJA

riippuvainen - VALEHTELUSTA

pilaan kaiken - VALEHTELEMALLA

minä = VALHETTA

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin, hyvin vihainen lataus
ehkä se on tuo caps lock joka "huutaa"
Rehellistä tekstiä valheeksi

 

Käyttäjän kaikki runot