Täysin sinua

Runoilija EmptyShelter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Entä jos rakastinkin?
Entä jos tunsin?
Ehkä sinua väärin,
Rakastin, ymmärsin,
Ja tunsin.
Vieläkin sydämeni sinulle
Lyö, vieläkin ajatukseni
Sinua haikailevat. Kaikki
Minussa sinua, kaikki
Sanat huulillani sinua..

Tunnenko enää koskaan,
Sitä mitä sinä sait minut
Tuntemaan?
Tunnenko enää koskaan
Miten sait minut hehkumaan?
Jokainen sanasi, tekosi, katseesi,
Sinua. Minä hölmö.. Täydellä
Sydämellä antauduin.

Ja minä edelleen täynnä…
Sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot