.R/V.

Runoilija EmptyShelter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Häntä minä rakastin,
se rikkoi minut.
Hänet minä tapasin,
kun toista vielä rakastin.
Hänet minä jätin,
sinä rikoit meidät.
Häneen minä ihastuin,
pettyneenä sinuun,
sinua vihasin.
Hänet minä tapasin,
kun toista vielä vihasin.
Viha on rakkautta ja
rakkaus on vihaa.
Mutta nyt,
minä en enää osaa
kuin rakastaa.
Häntä, yhtä.. Jonka
minä tapasin, kun
olin taas oma itseni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot