Yksi yö ja monta muutakin

Runoilija EmptyShelter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun petoksen sylissä,
olen valehtelun orjana.
Makaan pettymyksen sängyssä,
olen halujeni vankina.
Anna anteeksi,en osaa...
vaikka halauaisinkin...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pistää todellakin mietityttämään mitä oikein on tapahtunut...

runossasi jotenkin haikea ja synkkä tunnelma. pistää miettimään

pistää todellakin mietityttämään mitä oikein on tapahtunut...

runossasi jotenkin haikea ja synkkä tunnelma. pistää miettimään

 

Käyttäjän kaikki runot