kaukorakkautta

Runoilija Rihanna89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulevaisuus on ainoa paikka maailmassa, mihin pääsevät kaikki yhtäaikaaja vaikka sängyssään maaten
 

Ollaan nyt tunnettu 6 vuotta
Kertaakaan näkemättä
Ollaan naurettu
Itketty
Puhuttu syvällisiä
Mutta matkassa on mutka
Sinä asut kaukana
Kunpa voisin olla jo siellä
Kanssasi

Tiedän sinun olevan minulle Se Oikea
Kielimuurikaan ei voi meitä estää
Koska rakkaus tää kestää

Pian me näemme
Pian me saamme syleillä
Pian me saamme olla yhtä
Tätä toivon sydämestäni

Teen hyväksesi mitä tahansa
Jätän vaikka kotimaani
Jos vain kanssasi saan
Loppuelämäni viettää

Selite: 
Rakkaani on saksalainen ja kovasti toivoisin meidän teidemme kohtaavan. <3 Ich liebe dich<3
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä on jo vahvaa rakkautta "jätän vaikka kotimaani" toivottavasti tiet kohtaavat! kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot