Olet minun-Olen sinun

Runoilija Rihanna89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulevaisuus on ainoa paikka maailmassa, mihin pääsevät kaikki yhtäaikaaja vaikka sängyssään maaten
 

Rakas,
Meil' on ollu vaikeeta,
mut päästään niistä yli,
koska me rakastetaan toisiamme.
Olet minun,
Aina.
Olen sinun,
Aina.

Kaikill' on joskus vaikeeta.
Myös meillä.
Mutt' ei anneta sen häiritä meidän rakkautta.
Eihän?!
Koska minä en halua elää ilman sinua.
Olet minun,
Aina.
Olen sinun,
Aina.

Ei päästetä irti toisistamme.
Taistellaan meidän rakkauden puolesta.
Ei luovuteta, koska sinä
Olet minun,
Aina.
Minä
Olen sinun,
Aina.

Selite: 
Meillä on ollu kullan kans vaikeeta mut me taistellaan ja voitetaan koska rakkaus voittaa aina<3<3<3 Rakastan sua kulta<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot