Rakkaus on heikkous

Runoilija Piruz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuinka parantaa täydellistä?? :'D
 

Miten saatoin mä uskoa sanojasi
Olin sinisilmäinen, uskoin ja luotin
Sanasi toivat ilon sydämeeni
Mutta nyt, nuo sanat tuovat vain vihan mieleeni

En jaksa enää tätä
Etkö jo totuutta saa sanottua?
Se minua enää ei satuttaa voi
Sillä olen vahva, ja jaksan jatkaa

Mutta sanasi nuo
Ne vain saavat minut miettimään
Enkö jo voisi tätä unohtaa?
Tahtoisin vain jatkaa elämää

Ei...
Ei niin kauan kuin sinä olet elämässäni
Niin kauan minä odotan
Vastausta...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hei, tämä kolahti henkilökohtaisesti,
siksi todella koskettava. Vastausta odotellen...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Piruz Rakkaus? 15.1.2007 0 Runo
Piruz Rakkaus on heikkous 17.1.2007 1 Runo
Piruz Desire 20.1.2007 1 Runo
Piruz Passed away 20.1.2007 1 Runo
Piruz Truth 22.1.2007 1 Runo
Piruz Little angel 4.2.2007 0 Runo
Piruz Syrup Love 20.9.2008 0 Runo
Piruz Truth 21.9.2008 0 Runo
Piruz Ystäväni 7.10.2008 0 Runo
Piruz The One 13.2.2009 0 Runo